ΣΥΡΙΖΑ: «”Ντεμοντέ” για τον Α.Γεωργιάδη η προστασία της πρώτης κατοικίας»

«Θεωρούν με αλαζονεία ότι πήραν "λευκή επιταγή" να βγάλουν τα σπίτια στο σφυρί»

ΣΥΡΙΖΑ: «”Ντεμοντέ” για τον Α.Γεωργιάδη η προστασία της πρώτης κατοικίας»

«Σε μια σοκαριστική δήλωση απαξίωσης για το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών προχώρησε χθες βράδυ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης «χαρακτήρισε τη συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας “ντεμοντέ”. Και υπέδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μην ασχολείται με το θέμα γιατί η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου».

«Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες τής έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί. Γι’ αυτό άλλωστε και στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ιδιωτικό χρέος. Γιατί το σχέδιό της είναι να πάρει λευκή επιταγή για τσουνάμι πλειστηριασμών χωρίς να δώσει λογαριασμό», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας πως «όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μη μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου “ντεμοντέ”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιό του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.