ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Βελόπουλος για διάγγελμα Κ.Μητσοτάκη: «Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου και πιεσμένος από τις παλινωδίες του»

Κ.Βελόπουλος για διάγγελμα Κ.Μητσοτάκη: «Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου και πιεσμένος από τις παλινωδίες του»

Ανακοίνωση σχετικά με το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη εξέδωσε η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε αυτές τις κρίσιμες για το έθνος στιγμές, παρακολουθήσαμε έναν πρωθυπουργό εκτός τόπου και χρόνου, αγχωμένο και πιεσμένο από τις παλινωδίες του ιδίου και της κυβέρνησης του.

Ενώ η κατάσταση απαιτεί εθνική ενότητα και κυβερνητική υπευθυνότητα, ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε πάλι την ατομική ευθύνη των πολιτών για να μην αναλάβει την κυβερνητική ευθύνη που του αναλογεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνική Λύση, ως κόμμα της ευθύνης θα αποδώσει στην κυβέρνηση την ευθύνη που της αναλογεί, αφού περάσει το κακό που προξενήθηκε από την έλλειψη σοβαρής πολιτικής.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.