ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου – Η αντίδραση του κόμματος (βίντεο)

Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου – Η αντίδραση του κόμματος (βίντεο)

To Τwitter ανέστειλε τον λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. Την είδηση γνωστοποίησε το κόμμα με σχετική ανακοίνωσή του.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία τού λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».

Η Ελληνική Λύση εκτιμά πως «οι πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν» και σημειώνει:

«Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας “χτυπούν”. Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ellinikilisi/status/1426835368175931394

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.