ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνική Λύση: «Πρωτοφανής η στοχοποίηση της ορθοδοξίας από κυβέρνηση και αντιπολίτευση»

Η ανακοίνωση του κόμματος

Ελληνική Λύση: «Πρωτοφανής η στοχοποίηση της ορθοδοξίας από κυβέρνηση και αντιπολίτευση»

Ανακοίνωση με θέμα την στοχοποίηση της ορθοδοξίας από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση εξέδωσε η Ελληνική Λύση.

«Η μοναδική κυβέρνηση στην ιστορία του ελληνικού κράτους που με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ απαγόρευσε την λειτουργία των Ιερών Ναών, πέταξε το «προσωπείο» και έσπευσε να κρυφτεί πίσω από την απαράδεκτη ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, που εξακολουθεί να παραμένει απαθής σε αυτόν τον σύγχρονο ”διωγμό” της Ορθοδοξίας.

Την ίδια στιγμή που η ΝΔ με την βοήθεια των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ επιχειρούν να «κλείσουν» τις θύρες των Ορθοδόξων Εκκλησιών, ανοίγουν κερκόπορτα στην εθνική ασφάλεια, επιτρέποντας στα δεκάδες παράνομα τζαμιά να λειτουργούν ανεξέλεγκτα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην «εχθροπάθεια» κατά της Ορθοδοξίας που χαρακτηρίζει την ”άτυπη συγκυβέρνηση” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για εμάς τους χριστιανούς η εκκλησία του Θεού, στην οποία επί αιώνες εισέρχονται όλοι, αμαρτωλοί και μη, ασθενείς και μη, είναι το ”άρτιο φάρμακο της ψυχής”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.