ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνική Λύση για την επίθεση των ΜΑΤ στη Μαλακάσα: «Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων αποτελεί εγκληματική συμπεριφορά!»

Ελληνική Λύση για την επίθεση των ΜΑΤ στη Μαλακάσα: «Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων αποτελεί εγκληματική συμπεριφορά!»

«Όταν το κράτος επιβραβεύει την ανομία και πατάσσει τη νομιμότητα η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη», τονίζει η Ελληνική Λύση με αφορμή την επίθεση των ΜΑΤ σε πολίτες της Μαλακάσας.

«Βάναυση επίθεση κατά των Ελλήνων πολιτών στη Μαλακάσα» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση, προειδοποιώντας άπαντες πως «ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων αποτελεί εγκληματική συμπεριφορά!».

Η Ελληνική Λύση, με αφορμή τα επεισόδια στη Μαλακάσα από κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν για τη δομή αλλοδαπών στην περιοχή, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «όταν παράνομοι μετανάστες κλείνουν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές, δεν υπάρχει ούτε μία αντίδραση!Όταν νόμιμοι Έλληνες πολίτες ασκούν το δικαίωμά τους για δημοκρατική διαμαρτυρία, δέρνονται ανηλεώς!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν το κράτος επιβραβεύει την ανομία και πατάσσει τη νομιμότητα η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.