ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση: Κάνει κάλεσμα για μποϋκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα

Ελληνική Λύση: Κάνει κάλεσμα για μποϋκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα

Έπειτα από την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, η Ελληνική Λύση κάνει κάλεσμα για μποϋκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δια στόματος του προέδρου της εδώ και εβδομάδες από το βήμα της Βουλής είχε προειδοποιήσει πως η συνεχιζόμενη ελληνική απραξία και φοβία θα οδηγούσε στην χθεσινή εξέλιξη που ισοδυναμεί με δεύτερη Άλωση» αναφέρει σχετική ανακοίνωση και καταλήγει: «Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά αυτά που λέμε εδώ και μήνες. Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε. Άμεσο και καθολικό κλείσιμο συνόρων. Απαγόρευση οποιασδήποτε διέλευσης. Μποϊκοτάζ συντονισμένο και αρραγές στα τούρκικα προϊόντα και υπηρεσίες. Κανένα προϊόν με barcode που ξεκινά από 868 και 869 σε Ελληνικό ράφι. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.