Ελληνική Λύση: Ολοκληρώνεται το ορθόδοξο ταξίδι στο Άγιο Όρος (βίντεο)

Ελληνική Λύση: Ολοκληρώνεται το ορθόδοξο ταξίδι στο Άγιο Όρος (βίντεο)

Το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης και ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο, Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 από το Άγιο Όρος, καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα το ορθόδοξο ταξίδι.

Σήμερα το κλιμάκιο και ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Ιβήρων η οποία αποτελεί και την τελευταία Μονή που θα επισκεφθούν.
Τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο συνοδεύουν οι Ευάγγελος Φανίδης Γενικός Διευθυντής, Βασίλειος Γραμμένος Διευθυντής ΚΟ και Αντώνης Μυλωνάκης Βουλευτής Α Ανατολικής Αττικής . ΕΠΙΣΗΜΗ 5 μέρη ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Η επίσημη αναχώρηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από την Αθωνική Πολιτεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

Δείτε κατά χρονική ακολουθία τις επισκέψεις του κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του προέδρου Κ.Βελόπουλου στο Άγιο Όρος:

– 1η επίσκεψη (Τρίτη 18 Αυγούστου 2020) στις Καρυές

Ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος μαζί με το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης στο Άγιο Όρος – Δείτε την θερμή υποδοχή στην Ελληνική λύση…..

-2η επίσκεψη (Τρίτη 18 Αυγούστου 2020) στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου

Ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος μαζί με το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου – Δείτε την θερμή υποδοχή στην Ελληνική Λύση…

3η επίσκεψη (Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020) Ιερά Μονή Χιλανδαρίου

Ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος και το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους- Δείτε την θερμή υποδοχή στην Ελληνική λύση…..

4η επίσκεψη (Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020) Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος και το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους- Δείτε την θερμή υποδοχή στην Ελληνική Λύση…

5η επίσκεψη (Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020) στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Η Ελληνική λύση συνεχίζει το ορθόδοξο «ταξίδι» στο Άγιο Όρος – Σήμερα το κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας…..

6η επίσκεψη (Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020) στην Ιερά Μονή Ιβήρων.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Τετραήμερη επίσημη Επίσκεψη στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει από σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 μέχρι και το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 , ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος, αφού επισκεφθεί τις Καρυές όπου και θα γίνει η επίσημη υποδοχή του από την Διοίκηση του Αγίου όρους και την Ιερά Επιστασία , θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα επισκέψεων σε μονές της Αθωνικής Κοινότητας .

Ειδικότερα:

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:30 πμ θα αφιχθεί στην Ιερά Επιστασία στις Καρυές, ενώ στις 12:00 μμ της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου .

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου και ακολούθως την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας.
Την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας , ενώ την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 αναμένεται να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Ιβήρων .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσημη αναχώρηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από την Αθωνική Πολιτεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.