ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ελληνική Λύση: Ζητάει την ακύρωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ

Ελληνική Λύση: Ζητάει την ακύρωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ζητάει με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής που κοινοποιείται και στους πολιτικούς αρχηγούς την άμεση απόσυρση του μνημονίου μεταξύ της κυβέρνησης της ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης του κράτους του Κουβέιτ στον τομέα της βιομηχανικής συνεργασίας.

Στην επιστολή του ο κ. Βελόπουλος αναφέρει ότι «υπάρχει έντονη οικονομική δραστηριότητα ανάμεσα στο Κουβέιτ και στην Τουρκία» και ότι το 2018, το εμπορικό ισοζύγιο των δυο χωρών έφθασε στα 678 εκατ. δολάρια.

«Οι κουβετιανές επενδύσεις στην Τουρκία ανέρχονται σε 1,7 δισ. δολάρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ουδόλως εξυπηρετεί το εθνικό μας συμφέρον να φέρουμε προς κύρωση ένα μνημόνιο συνεργασίας με μια σύμμαχο της Τουρκίας και βέβαια είναι ανεδαφικό το να πιστεύουμε ότι το Κουβέιτ θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας μας. Δεδομένων των εξελίξεων στο Αιγαίο και των προκλητικών πρακτικών που ακολουθεί η Τουρκία απέναντι στη χώρα μας συνιστά αυτονόητη εθνική μας υποχρέωση να μην συνεργαζόμαστε με συμμάχους και φίλους της εχθρικής προς εμάς Τουρκίας και εχθρικούς προς φιλικά προς εμάς κράτη», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βελόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.