ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιστολή του MEGA για ντιμπέιτ μεταξύ Κ.Μητσοτάκη και Α.Τσίπρα (φωτό)

Θετική η πρώτη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή του MEGA για ντιμπέιτ μεταξύ Κ.Μητσοτάκη και Α.Τσίπρα (φωτό)

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κάλεσε το Mega σε ένα debate για δύο, γιατί δεν θα είναι σε θέση να μεταδώσει ολόκληρη την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Το κανάλι διευκρινίζει πως εκείνη την ημέρα τη συμβατική υποχρέωση να μεταδώσει ποδοσφαιρικό αγώνα του Champions League, αναφέρει η πρόσκληση από τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει «όχι» σε ένα ντιμπέιτ μόνο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη φάση, έχοντας αιτιολογήσει την επιλογή του για μια και μοναδική τηλεμαχία με τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των κομμάτων που μετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια τηλεμαχία ανάμεσα και σε αυτόν και τον κ. Τσίπρα πριν από τις δεύτερες εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένη τη θέση του για το ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, είναι βέβαιο πως η απάντησή του στην πρόσκληση του MEGA θα είναι θετική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.