ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Κύρτσος: «Η μεγάλη κομπίνα του φυσικού αερίου» και η «δημιουργία ολιγαρχικής κλεπτοκρατίας»

Νέα «καρφιά» Γ.Κύρτσου για Κ.Μητσοτάκη

Γ.Κύρτσος: «Η μεγάλη κομπίνα του φυσικού αερίου» και η «δημιουργία ολιγαρχικής κλεπτοκρατίας»

Νέες επιθέσεις στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με αναρτήσεις του στο Twitter. 

Ο Γ.Κύρτσος καταγγέλλει ότι «με ευθύνη Μητσοτάκη το επίπεδο της διακυβέρνησης έχει γίνει «βαλκανικό», «μετά σοβιετικό. Μέσω της μεγάλης κομπίνας του φυσικού αερίου αναπτύσσεται δυναμική δημιουργίας ολιγαρχικής κλεπτοκρατίας».

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, με αναρτήσεις του, τονίζει: «Αφού έφτασαν την εξάρτηση από φυσικό αέριο στο 50% της ηλεκτροπαραγωγής, δεν κάνουν τίποτα για να την περιορίσουν. Δημιουργούν σκόπιμα πανικό για τις συνέπειες από ενδεχόμενη έλλειψη φ.αερίου, κλείνοντας το μάτι στους «αεριούχους», τους οποίους «μπουκώνουν» με τις επιλογές τους».

Και καταλήγει σε ένα ακόμα αιχμηρό σχόλιο για το επίπεδο διακυβέρνησης: «Με ευθύνη Μητσοτ. το επίπεδο της διακυβέρνησης έχει γίνει «βαλκανικό», «μετά σοβιετικό». Μέσω της μεγάλης κομπίνας του φυσικού αερίου αναπτύσσεται δυναμική δημιουργίας ολιγαρχικής κλεπτοκρατίας. Η Ελλάδα πέφτει κατηγορία!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.