ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ΝΔ πετάει την «μπάλα» στην εξέδρα για τις παρακολουθήσεις – «Το ΠΑΣΟΚ πάει για “συριζοποίηση”»

Για την ουσία τίποτε...

Η ΝΔ πετάει την «μπάλα» στην εξέδρα για τις παρακολουθήσεις – «Το ΠΑΣΟΚ πάει για “συριζοποίηση”»

Διαδεδομένη στα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κομματική βάση είναι η εκτίμηση ότι η Ν.Δ. θα επιθυμούσε το κόμμα της Κεντροαριστεράς σε ρόλο συμπληρώματος.

Αντιστοίχως και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε παρόμοιες βλέψεις για την προοπτική των σχέσεών του με το ΠΑΣΟΚ.

Και οι δύο συνεχίζουν να έχουν την ίδια άποψη.

Αυτό που όμως ενοχλεί πλέον το επιτελείο του Ν.Ανδρουλάκη είναι το γεγονός ότι μετά από την αποκάλυψη της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το πανίσχυρο κακόβουλο λογισμικό Predator η κυβέρνηση, ευρισκόμενη σε δυσμενή θέση, δεν επιχειρεί απλώς να απαξιώσει τις καταγγελίες του, αλλά προωθεί το αφήγημα περί «συριζοποίησης» της Χαριλάου Τρικούπη, κοινού μετώπου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τοξικής αντιπολίτευσης.

Δηλαδή δεν μας ενδιαφέρει η «ταμπακιέρα», το σκαιό γεγονός ότι στην Ελλάδα δειξάγονται παρακολουθήσεις σα να είναι «μπανανία», αλλά αν το ΠΑΣΟΚ θα είναι «πατερίτσα» του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ.

«Είναι γνωστή πλέον η απέχθεια του κ. Μητσοτάκη στην κριτική για τα πεπραγμένα και τις παραλείψεις του που εκ της θέσης μας οφείλουμε να του ασκούμε, όμως η διαστρέβλωση και η προπαγάνδα έχουν τα όριά τους» σχολιάζουν στην «Εφ.Συν.» ανώτατες κομματικές πηγές, παραπέμποντας στην προχθεσινή αναφορά του κ. Ανδρουλάκη για την τακτική τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μέχρι προχθές ακούγαμε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι το ΠΑΣΟΚ τα έχει βρει με την Ν.Δ. Σήμερα ακούμε τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι λόγω του “Predator” τα έχουμε βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον εύχονται και οι δυο να τα βρούμε με τον αντίπαλό τους, για να πιστοποιήσουν ότι είμαστε ένα εργαλείο στα χέρια τους. Τους λέω λοιπόν ότι εργαλείο στα χέρια τους δεν είμαστε. Είμαστε το όπλο του ελληνικού λαού που θα γκρεμίσει αυτόν τον φαύλο δικομματισμό, που παράγει διχόνοια και τοξικότητα» είχε δηλώσει με νόημα από τα Χανιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.