ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η ΝΔ «πετάει την μπάλα στην εξέδρα» για το Τάγμα Αζόφ: «Κασιδιάρης και Τσίπρας είναι με τον Πούτιν»

Καμία συγγνώμη για την ντροπή που έφεραν στο κοινοβούλιο

Η ΝΔ «πετάει την μπάλα στην εξέδρα» για το Τάγμα Αζόφ: «Κασιδιάρης και Τσίπρας είναι με τον Πούτιν»

Η ΝΔ με κάθε τρόπο προσπαθεί να «ξεπλύνει» την ντροπή που προκάλεσε στην ελληνική Βουλή όπου έδωσε λόγο στο ναζιστικό Τάγμα Αζόφ.

Έτσι πέρασε εκ νέου στην επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι ταυτίζεται με τον Ηλία Κασιδιάρη για το ουκρανικό.

Αποφεύγει με αυτό τον τρόπο να να απολογηθεί για το φοβερό πολιτικό ολίσθημα της κυβέρνησης το οποίο διέπραξε χθες προκειμένου να ικανοποιήσει τον Β.Ζελέσνσκι και τους Αμερικανούς.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ, υπενθυμίζει τις πλατείες των αγανακτισμένων σημειώνοντας όμως ότι το 2022 δεν είναι 2012.

«Είναι προφανές από την αρχή της εισβολής ότι είναι με τον Πούτιν» σημειώνει η ΝΔ.
Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου της ΝΔ σημειώνει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν. Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή. Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης. Η “πάνω πλατεία”, συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.