ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Βαξεβάνης: «Το σύστημα παρακολουθήσεων είχε άμεση σχέση με την ΕΥΠ» (βίντεο)

«Το Documento αποκάλυψε ότι όλο αυτό το σύστημα από τον Μάρτιο του 2021 στήθηκε από μία ομάδα Ισραηλινών»

Κ.Βαξεβάνης: «Το σύστημα παρακολουθήσεων είχε άμεση σχέση με την ΕΥΠ» (βίντεο)

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, Κώστας Βαξεβάνης, πέρασε το πρωί της Τρίτης την πόρτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελέως για τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Documento» σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Προσερχόμενος στην Εισαγγελία, ο Κώστας Βαξεβάνης είπε:

«Όπως βλέπετε υπήρχε λόγος που ζήτησα να καταθέσω σήμερα. Αποκάλυψαν την Κυριακή το Documento και το Βήμα ότι όλο αυτό το σύστημα παρακολουθήσεων είτε λεγόταν Predator είτε ΕΥΠ είχε άμεση σχέση με την ΕΥΠ, με το ΚΕΤΥΑΚ στην Αγία Παρασκευή που δούλευαν αποσπασμένοι αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονταν τις παρακολουθήσεις και φυγαδεύτηκαν λίγο πριν ή λίγο μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων.

Το Documento επίσης αποκάλυψε ότι όλο αυτό το σύστημα από τον Μάρτιο του 2021 στήθηκε από μία ομάδα Ισραηλινών, πολλοί εκ των οποίων επίλεκτα μέλη της ομάδας κατασκοπείας Unit-81 στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήρθαν εδώ έστησαν μέσω της Intellexa το σύστημα παρακολουθήσεων το πέρασαν στα χέρια της ΕΥΠ, που το χρησιμοποίησε και το χειρίστηκε με μία ομάδα αστυνομικών από το τμήμα της Αγίας Παρασκευής και ενημέρωνε το Μέγαρο Μαξίμου. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά και τόσο αδιαμφισβήτητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.