ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kαθεστώς: Ο Σ.Πέτσας ζήτησε (και πήρε) αλλαγή τίτλου στην ΕΡΤ

Ο τίτλος είχε προκύψει από τις δηλώσεις του υπουργού

Kαθεστώς: Ο Σ.Πέτσας ζήτησε (και πήρε) αλλαγή τίτλου στην ΕΡΤ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θυμίζει καθεστώς Βόρειας Κορέας που επιβάλει στους δημοσιογράφους τι θα πουν και τι θα γράψουν.

Παρέμβαση στην ΕΡΤ για ένα τίτλο, που, ενώ προέκυπτε από τις δηλώσεις του, δεν του άρεσε, έκανε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Απαράδεκτη και η διοίκηση της ΕΡΤ υπό τον (δημοσιογράφο) Κώστα Ζούλα, που υπάκουσε στην απαίτηση του υπουργού και ακύρωσε τον δημοσιογραφικό της ρόλο.

Ο τίτλος ήταν «είμαστε κοντά σε εκλογές, να απευθυνθούμε στους πολίτες», όμως όταν βγήκε από το στούντιο προφανώς κάποιος από το… επιτελικό κράτος τού ζήτησε εξηγήσεις και απαίτησε την αλλαγή του τίτλου, όπως και έγινε.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ για τις εκλογές, με αφορμή και τη δήλωση του πρωθυπουργού, είπε: «Το 2023 είναι προ των πυλών. Και πάντα λέγαμε, από την αρχή, ότι θα γίνουν εκλογές το 2023, το οποίο φτάνει. Δεν μπορώ να πω εγώ τις πιθανές ημερομηνίες. Αν το βάλει κανείς έτσι και ανοίξει το ημερολόγιο, θα βρει πολλές Κυριακές».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ότι είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη. Κοντά είμαστε επομένως, ώστε, όπως είπα και πριν, να αρχίσουμε να απευθυνόμαστε στους πολίτες για το τι κάναμε και τι θα κάνουμε μετά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν ο χρόνος φτάνει για να γίνουν εκλογές, τότε ο λαός εκφράζεται. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς να δούμε τι κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την εκλογή μέχρι και σήμερα. Να δει ο πολίτης αν ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Ποια είναι η ατζέντα για την επόμενη μέρα. Άρα, είναι πολύ ωραίο να εκφράζεται και να υπάρχει αυτή η όσμωση…», κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.