ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διήμερη επίσκεψη της Φ.Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

Διήμερη επίσκεψη της Φ.Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιεί από σήμερα έως την Παρασκευή, διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη μαζί με βουλευτές της περιοχής και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Καστανίδης.

Από τις αρχές του καλοκαιριού – όταν και το επέτρεψαν οι υγειονομικές συνθήκες – η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, έχει πραγματοποιήσει αρκετές περιοδείες ανά την Ελλάδα. Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιηθεί οι λεγόμενες «ψηφιακές περιοδείες», στις οποίες η Φώφη Γεννηματά ανανέωσε και ενδυνάμωσε τη σχέση της με παλιά στελέχη αλλά και με τη νεολαία σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Η Θεσσαλονίκη, θεωρείται κομβικής σημασίας πόλη για τις εσωκομματικές διαδικασίες του φθινοπώρου. Η Φώφη Γεννηματά, στο ταξίδι της θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος της για την αναβάθμιση της συμπρωτεύουσας και επιπλέον θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο».

Επιπλέον, θα έρθει σε επαφή με συνδικαλιστές διάφορων εργατικών κλάδων ώστε να συζητήσει μαζί τους το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο το κόμμα της κεντροαριστεράς έχει σφοδρά πολεμήσει.

Η κ. Γεννηματά, θα συναντηθεί και με μέλη της νεολαίας της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει και τον ημιτελικό του EURO μαζί με τα στελέχη της «Νέας Γενιάς».

Την Πέμπτη το βράδυ, αναμένεται η κεντρική ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στο λιμάνι με κεντρικό σύνθημα «η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.