ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Λοβέρδος: Θετικοί στο ΚΙΝΑΛ για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου

Α. Λοβέρδος: Θετικοί στο ΚΙΝΑΛ για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου

Την άποψη ότι «οι Ελληνίδες και οι Ελληνες δεν αντέχουν άλλες πολιτικές τοξίνες και ζητούν επιτακτικά να γυρίσει ο τόπος σελίδα» διατράνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι το κόμμα του είναι θετικό για την κατάργηση του ασύλου, επισημαίνοντας ότι πρέπει να τελειώσει η ανομία, το παραεμπόριο, τα ναρκωτικά», όπως είναι θετικό και για την επανεξέταση ορισμένων άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

«Το ΚΙΝΑΛ θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως πολιτική δύναμη της αντιπολίτευσης, ως κυβερνώσα σοσιαλδημοκρατική παράταξη, κριτικά και αυστηρά, αλλά συγχρόνως υπεύθυνα και δίκαια. Σε ό, τι αφορά την κυβέρνηση η διάκρισή μας θα γίνει ορατή από τα γεγονότα. Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο πρόσφατη η συμπεριφορά και οι πολιτικές του, που τα όρια είναι από την αρχή ευδιάκριτα. Το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής θα παλέψει να καταστεί η μοναδική ελπίδα της κοινής γνώμης για ουσιαστική, σοβαρή αντιπολίτευση», επεσήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μετατρέψει τη Βουλή σε τόπο “παράλληλων μονολόγων”, θα εκπληρώσουμε στο ακέραιο το χρέος μας απέναντι στον ελληνικό λαό που περιμένει να αναβαθμίσουμε το Ελληνικό Κοινοβούλιο και που απαιτεί να κινηθεί η πολιτική ζωή μακριά από σκοτεινούς θαλάμους του πρόσφατου παρελθόντος, σεβόμενη γραπτούς και άγραφους κανόνες που την προηγούμενη τετραετία παραβιάστηκαν κατάφωρα», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.