ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: «Υποκριτική ενέργεια η αύξηση της πληρότητας στα πλοία εν μέσω πανδημίας»

ΚΙΝΑΛ: «Υποκριτική ενέργεια η αύξηση της πληρότητας στα πλοία εν μέσω πανδημίας»

Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την απόφαση της κυβέρνησης για αύξησης του ορίου πληρότητας στα πλοία την οποία χαρακτήρισε υποκριτική ενέργεια.

«Την ώρα που αντιμετωπίζουμε την απειλή δεύτερου κύματος της πανδημίας, η κυβέρνηση αυξάνει το όριο της πληρότητας στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες» αναφέρει σε σχόλιο το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ και τονίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς υποχωρεί σε πιέσεις, εις βάρος της δημόσιας υγείας. Είναι απαράδεκτο. Είναι μια βαθιά υποκριτική ενέργεια, την ώρα μάλιστα που ζητά από τους πολίτες προσοχή και ευθύνη. Δεν είναι το πρώτο λάθος της. Η κυβέρνηση φέρει σοβαρή ευθύνη γιατί καλλιέργησε τον εφησυχασμό, γιατί άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο, χωρίς προετοιμασία. Ό,τι κερδίσαμε την άνοιξη, κινδυνεύει να χαθεί τώρα. Τουλάχιστον τώρα πριν είναι πολύ αργά, ας πάρει τα μέτρα που πρέπει. Ας ρωτήσει επιτέλους τους ειδικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.