ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Ν.Ανδρουλάκης από Καρδίτσα: «Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ»

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία

Ν.Ανδρουλάκης από Καρδίτσα: «Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, το πρωί της Τρίτης (21/5), στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, επισκέφθηκε την Καρδίτσα που επλήγη από την κακοκαίρια Daniel.

«Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν κατάφεραν ούτε να ενισχύσουν την πρόληψη, αλλά ούτε να προχωρήσουν γρήγορα στην αποκατάσταση, με αποτέλεσμα οι πληγείσες περιοχές να ζουν ακόμη και σήμερα πολύ δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του.

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, πρότεινε από την πρώτη στιγμή να γίνει μία task force και να οργανώσει την αποκατάσταση της Περιφέρειας σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, το κεντρικό κράτος και τα επιμελητήρια.

«Ένας κεντρικός σχεδιασμός με διαβούλευση. Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Η απάντηση της κυβέρνησης; Μια ενιαία αρχή διαχείρισης υδάτων, που θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ σωστό, εάν η προτεραιότητα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και όχι η ιδιωτικοποίηση του νερού, για την οποία διαφωνούμε απολύτως» προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

«Οι αγρότες και οι παραγωγοί βλέπουν το κόστος παραγωγής να εκτινάσσεται. Λιπάσματα, ζωοτροφές, ενέργεια. Για εμάς προτεραιότητα είναι οι όροι σύνδεσης σε συνεταιρισμούς και παραγωγούς ώστε να έχουν τη δυνατότητα, μέσω ανανεώσιμων πηγών, να έχουν σταθερό κόστος ενέργειας τα επόμενα χρόνια.

Και όση ενέργεια δεν καταναλώνουν, να την πωλούν εκ νέου στο δίκτυο, για να έχουν οικονομικό όφελος και να ισοσταθμίζουν την αύξηση των υπόλοιπων συντελεστών παραγωγής και κόστους.

Επιπλέον, επιμένουμε στη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης, των συνεταιρισμών με τον τουρισμό, για να έχουμε εξωστρέφεια.

Έρχονται εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν γεύονται τα ελληνικά προϊόντα. Με αποτέλεσμα να έχουμε 10 δισεκατομμύρια εισαγωγές τροφίμων, ακόμη και ντομάτες από την Πολωνία» σημείωσε.

«Έχουμε ένα άλλο όραμα και ένα άλλο σχέδιο για μία βιώσιμη ανάπτυξη, απέναντι στο μοντέλο της σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό ζητώ από τους πολίτες, και εδώ στην Καρδίτσα και σε όλη τη Θεσσαλία, να στηρίξουν τη δημοκρατική παράταξη και να αποδοκιμάσουν την αλαζονεία της σημερινής κυβέρνησης, που δυστυχώς περιφρονεί τα μεγάλα προβλήματα του παραγωγικού κόσμου της χώρας» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.