ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν: «Νέα σοβαρή πρόκληση – Η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν: «Νέα σοβαρή πρόκληση – Η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει»

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων. 

«Οι δηλώσεις του ανήμερα της 105ης επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων, την οποία το τουρκικό κράτος αρνείται να αναγνωρίσει, αποτελούν νέα σοβαρή πρόκληση την οποία η Ελληνική Κυβέρνηση για μία ακόμα φορά κάνει ότι δεν βλέπει, παρά τις σχετικές προβλέψεις της «Διακήρυξης των Αθηνών».

Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό. «Η προώθηση της «θετικής ατζέντας», όπως την ανέλυσε ξανά σήμερα ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα «Μακεδονία» πρέπει να γίνεται χωρίς αυταπάτες και βιασύνη», υπογραμμίζει.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «απαιτούνται απτά δείγματα ότι η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί ειλικρινώς τον διάλογο και προτίθεται να απέχει από προκλητικές κινήσεις όπως η σημερινή». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.