ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΠΑΣΟΚ: Πέθανε στα 40 του χρόνια ο Χ.Μπελτεγρής

Συγκινεί η ανάρτηση του Π.Χρηστίδη για τον πρόωρο χαμό του στελέχους του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Πέθανε στα 40 του χρόνια ο Χ.Μπελτεγρής

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Χάρη Μπελτεγρή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Το «αντίο» στον Χάρη Μπελτεγρή είπε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Ο εκλιπών υπήρξε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου και στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ καθώς και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βορείων Προαστίων.

Αναλυτική η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη:

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χάρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ένα παιδί-θαύμα.

Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδική Αραβία και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;

Ο Χάρης Μπελτεγρής ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα.
Καλό ταξίδι εκεί ψηλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.