ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΚΕ για ανατιμήσεις: «Σταγόνα στον ωκεανό τα αντισταθμιστικά μέτρα της κυβέρνησης»

ΚΚΕ για ανατιμήσεις: «Σταγόνα στον ωκεανό τα αντισταθμιστικά μέτρα της κυβέρνησης»

Το δικό του σχόλιο για τις ανατιμήσεις βασικών ειδών πραγματοποίησε μέσω ανακοίνωσης το ΚΚΕ.

Ο Περισσός αναφέρει χαρακτηριστικά πως, «όταν είναι να κόψουν μισθούς και συντάξεις και να βάλουν νέους φόρους, τόσο η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και οι προηγούμενες, το κάνουν με μεγάλη ευκολία και αποτελεσματικότητα, όταν όμως πρόκειται για την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις προϊόντων, εκεί ‘σηκώνουν τα χέρια ψηλά’, υποκλινόμενοι στους ‘νόμους της ελεύθερης αγοράς’, δηλαδή της κερδοφορίας του κεφαλαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΚΚΕ σχολιάζει, επίσης, τα λεγόμενα «αντισταθμιστικά» μέτρα, που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, το Σαββατοκύριακο, υποστηρίζοντας πως «τα ‘αντισταθμιστικά μέτρα’, που υπόσχεται η κυβέρνηση, είναι ‘σταγόνα στον ωκεανό’ των απωλειών που έχει υποστεί το λαϊκό εισόδημα απ’ τους απανωτούς αντεργατικούς νόμους, τους άδικους φόρους και την ακρίβεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.