ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΚΚΕ έριξε κόκκινες μπογιές σε πλοίο του ΝΑΤΟ στον Πειραιά

Θέλοντας, όπως υποστηρίζουν να μεταδώσουν το μήνυμα πως τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν είναι ευπρόσδεκτα στον Πειραιά

Το ΚΚΕ έριξε κόκκινες μπογιές σε πλοίο του ΝΑΤΟ στον Πειραιά

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έριξαν κόκκινη μπογιά σε φρεγάτες του ΝΑΤΟ που έχουν καταπλεύσει στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Σε «συμβολική παρέμβαση», όπως την χαρακτηρίζουν, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ του Πειραιά, θέλοντας, όπως υποστηρίζουν να μεταδώσουν το μήνυμα πως τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος και της ΚΝΕ προσέγγισαν το σημείο, όπου είναι δεμένα τα πολεμικά πλοία της Νατοϊκής δύναμης SNMG2 και πιο συγκεκριμένα η καναδέζικη φρεγάτα «HCMS MONTREAL FFH336».

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έριξαν στο πλοίο κόκκινη μπογιά, στέλνοντας «συμβολικό μήνυμα καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της Ελλάδας σε αυτόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Οργανώσεις του Κόμματος έχουν προγραμματίσει δράσεις, όπως το συλλαλητήριο της Τρίτης, 22 Μαρτίου, στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Παράλληλα, καλούν την Πέμπτη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πασαλιμάνι, με αφορμή την έλευση στον Πειραιά του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκωλ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.