ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ξεπλένουν» κυβέρνηση: «Όσοι ενοχλούνται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίοι»! (βίντεο)

«Θέλουν να κάνουν κακό στην Δημοκρατία»!

«Ξεπλένουν» κυβέρνηση: «Όσοι ενοχλούνται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίοι»! (βίντεο)

Ένα νέο τρόπο για να «ξεπλυθούν» τα οικονομικά σκάνδαλα των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ, έχουν σκεφτεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δημιουργώντας το αφήγημα «όποιος ενοχλείται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίος»!

Συγκερκιμένα στον ΣΚΑΪ ακούστηκε το ερώτημα-διαπίστωση-«πάσα» «Πώς όλες αυτές οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα εμφανίζονται λίγο πριν τις εκλογές και γι’ αυτό δεν κάνουν γκελ στην κοινωνία».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε πήρε το λόγο και είπε: «Κάνει γκελ σε όλους τους ακραίους οι οποίοι θέλουν να δαγκώσουν και να γρατζουνίσουν την Δημοκρατία».

Με λίγα λόγια «και τι έγινε αν κάποιος κλέβει δημόσιο χρήμα;»

Σε λίγο προφανώς όσοι καταγγέλλουν παρανομίες θα διώκονται ποινικά που τόλμησαν να χαλάσουν την εικόνα της ελληνικής «Κιμ Γιονγκ Ουν» κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μόνο το γεγονός ότι τολμούν να χρησιμοποιούν ένα τέτοιο επιχείρημα δείχνει ότι ζούμε σε πολύ επικίνδυνους καιρούς.

https://twitter.com/Marka2_/status/1612707131806851072?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1612707131806851072%7Ctwgr%5Ee13da760c3a00a099a6a5b3f801d2ec32613ed03%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fmedia%2F424804%2Fsygklonistikos-portosalte-monon-oi-akraioi-enochloyntai-apo-tin-klopi-dimosioy-chrimatos%2F

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Α.Πορτοσάλτε απηύδησε με τα συνεχόμενα σκάνδαλα στελεχών της ΝΔ (βασικά επειδή αποκαλύπτονταν εύκολα) και είπε «Αν αυτή είναι η νέα γενιά πολιτικών τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Μαξίμου δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» τα «ασυμμάζευτα» και ένα νέο σκάνδαλο στην παρούσα φάση θα αποτελούσε την «χαριστική βολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.