ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: Επισκέπτεται Μεσσηνία και Αρκαδία τη Δευτέρα

Κ.Μητσοτάκης: Επισκέπτεται Μεσσηνία και Αρκαδία τη Δευτέρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται τη Δευτέρα 19 Ιουλίου να επισκεφθεί την Μεσσηνία και την Αρκαδία.

Το πρωί, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί μονάδες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τριφυλίας και θα επιθεωρήσει τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου. Επίσης, θα επισκεφθεί τον ιστορικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη, μία από τις μεγαλύτερες βυζαντινές εκκλησίες της Ελλάδας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τη συνολική ανάδειξη του μνημειακού χώρου.

Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η Κυπαρισσία. Στη συνέχεια, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την έναρξη της κατασκευής του έργου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω ΣΔΙΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Αμέσως μετά, στην Τρίπολη, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Συνδιάσκεψη για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.