ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με δελτίο το ηλεκτρικό ρεύμα; – Μ.Χρυσοχοΐδης: «Να το χρησιμοποιείτε στοχευμένα λόγω καύσωνα»

Με δελτίο το ηλεκτρικό ρεύμα; – Μ.Χρυσοχοΐδης: «Να το χρησιμοποιείτε στοχευμένα λόγω καύσωνα»

Έκτακτες ανακοινώσεις για τον καύσωνα που σαρώνει την Ελλάδα έκαναν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης έκανε έκκληση στους πολίτες για ορθή χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι που προκαλεί εντύπωση, καθώς πιθανότατα η κυβέρνηση φοβάται για υπερφόρτωση του ηλεκτρικού κυκλώματος.

Από εκεί και πέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε πως στην «μάχη» μπαίνει και η Αστυνομία η οποία θα κάνει συνεχείς περιπολίες σε όλη την επικράτεια προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εστίες πυρκαγιάς.

Τέλος, σχετικά με την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα, είπε πως θα ακολουθήσουν δηλώσεις από το υπουργείο Εργασίας.

Από πλευράς του επικεφαλής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, είπε πως η υπηρεσία θα εκδίδει συνεχείς ενημερώσεις μιας και αναμένονται θερμοκρασίες 42 βαθμών Κελσίου, κατά τόπους και υψηλότερων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσοχοϊδης απεύθυνε έκκληση να μην χρησιμοποιείται η λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. «Η ΛΕΑ σώζει ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι μια μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί με συνεργασία και αλληλεγγύη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.