ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Πέτσας: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οριζόντιο lockdown όπως στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας»

«Τα όποια μέτρα ληφθούν θα αφορούν μόνο τους εμβολιασμένους»

Σ.Πέτσας: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οριζόντιο lockdown όπως στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οριζόντιο lockdown όπως στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας, τα όποια μέτρα ληφθούν θα αφορούν μόνο τους εμβολιασμένους γιατί αυτοί κυρίως κινδυνεύουν.

Για το lockdown στην Αυστρία, ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι πρόκειται για μια χώρα με διαφορετική τουριστική σεζόν από αυτή της Ελλάδας και παίρνει άμεσα μέσα προκειμένου να διαφυλάξει το τουριστικό της προϊόν.

Στο ερώτημα εάν υπάρχουν σκέψεις η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να γίνεται όπως στη Γερμανία με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test απάντησε ότι τέτοιου είδους μέτρα δεν εξετάζονται αυτή τη στιγμή.

«Εμείς δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Τα μέτρα που λαμβάνουμε αποδίδουν ήδη καρπούς», είπε ο αναπληρωτής υπουργός και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επιδημιολογική καμπύλη στη χώρα μας θα σημειώσει απότομη πτώση από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Αυτό που έχει σημασία, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός, είναι να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού που φαίνεται ότι πάνε καλύτερα τις τελευταίες εβδομάδες και να πείσουμε όσους έκαναν νωρίς και τις δύο δόσεις να κάνουν τώρα και την τρίτη.

Ο κ. Πέτσας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ καλύτερα από τα περσινά.

Σχετικά με τους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων στις Εκκλησίες, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι θα εφαρμόζονται τα διοικητικά και τα χρηματικά πρόστιμα για τους υπεύθυνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε λόγο για ένα δύσκολο εγχείρημα που απαιτεί μια πολύ καλή συνεργασία, αλλά με καλή διάθεση μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.