ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

«Καζάνι» που «βράζει» η Βόρεια Ελλάδα: Ένταση με χημικά και ΜΑΤ στην Κοζάνη – Έφτασε ο Κ.Μητσοτάκης (upd)

Κρατούν μαύρες σημαίες και στεφάνια κηδείας στα χέρια τους

«Καζάνι» που «βράζει» η Βόρεια Ελλάδα: Ένταση με χημικά και ΜΑΤ στην Κοζάνη – Έφτασε ο Κ.Μητσοτάκης (upd)

(Ανανέωση 13:26) Εκατοντάδες κάτοικοι της Κοζάνης έχασαν τη δουλειά τους λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο των εργοστασίων λιγνίτη, κάτι που εκτός των άλλων έχει οδηγήσει και στην ραγδαία αύξηση της τιμής του ηλεκτρικούς ρεύματος.

Οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας όπου θα έφτανε ο πρωθυπουργός για να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες. Μάλιστα κρατούσαν στα χέρια τους μαύρες σημαίες και στεφάνια προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Ωστόσο οι ισχυρές δυνάμεις στο ΜΑΤ που έσπευσαν να κρατήσουν μακριά το συγκεντρωμένο πλήθος προκειμένου να μην δυσαρεστηθεί ο Μητσοτάκης, έκαναν χρήση χημικών και χρησιμοποιήσαν τα γκλοπ τους κατά των πολιτών που προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό, και να προσεγγίσουν το κτίριο της Περιφέρειας.

Αρκετή ώρα αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος με σπορ ντύσιμο, ενώ οι πολίτες συνέχισαν την διαμαρτυρία τους στη βροχή.

Δείτε τις εικόνες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε χαλαρός και με σπορ εμφάνιση στο κτίριο της Περιφέρειας.

Οι πολίτες ωστόσο συνεχίζουν την διαμαρτυρία τους μπροστά στο Δημαρχείο Κοζάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.