ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Υποχρεωτικός εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας και στους άνω των 50 ετών»: Αποκαλύπτουν ποιοι έχουν σειρά

Κυβέρνηση και «ειδικοί» μιλούν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

«Υποχρεωτικός εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας και στους άνω των 50 ετών»: Αποκαλύπτουν ποιοι έχουν σειρά

Έχει ανοίξει η όρεξη της κυβέρνησης και των «ειδικών» και τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν αρκετά σενάρια για το ποιοι θα υποχρεωθούν να εμβολιαστούν μετά τους 60άρηδες.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι οι επόμενοι που θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά είναι οι 50άρηδες.

«Αν θεσπιζόταν υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 50, θα ζούσαμε σε ένα πολύ ασφαλέστερο περιβάλλον στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας. «Όλα είναι ανοιχτά και όλα είναι στο τραπέζι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κατσαφάδος σημείωσε επίσης πως ήταν αναγκαίος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών και συμπλήρωσε ότι στο λιμενικό είναι εμβολιασμένο το 70% του προσωπικού.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Να θυμίσουμε εμείς την ρήση του Γερμανού πάστορα Μάρτιν Νίμελερ, ο οποίος είχε πει:

«Όταν οι Ναζί πήραν τους κομμουνιστές,εσιώπησα, δεν ήμουν δα κομμουνιστής.

Όταν έκλεισαν μέσα τους σοσιαλδημοκράτες, εσιώπησα, δεν ήμουν δα σοσιαλδημοκράτης.

Όταν πήραν τους συνδικαλιστές, εσιώπησα, δεν ήμουν δα συνδικαλιστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν πήραν εμένα, δεν υπήρχε κανείς πλέον, που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.