ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Α.Μπλίνκεν επικοινώνησε ο Κ.Μητσοτάκης

Τί συζήτησαν

Με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Α.Μπλίνκεν επικοινώνησε ο Κ.Μητσοτάκης

Με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, συνομίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, με μήνυμά του στο Twitter ενημέρωσε για την επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Όπως ανέφερε ο κ. Μπλίνκεν, είχε συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία συζητήθηκαν αρκετά από τα ανοικτά ζητήματα των δυο χωρών, μετά και την υπογραφή της πενταετούς ανανέωσης της αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

Ο κ. Μπλίνκεν υπογράμμισε πως συνομίλησε με τον κ. Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις των δυο κρατών αλλά και για τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η Ελλάδα στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της Ευρώπης.

«Μαζί συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στο μήνυμά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως συζητήθηκαν έντονα και θέματα επενδύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, ενώ υπογραμμίστηκε ο έντονος ρόλος της χώρας μας στο να προωθηθεί η ειρήνη και η ευημερία στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.