ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιχείρηση διάσωσης Κ.Μητσοτάκη: «Αποκεφαλίζουν» Χ.Στυλιανίδη – Σε δυσμένεια ο Γ.Πατούλης – Colpo grosso σε Αττική Οδό

Γιατί επικέντρωσαν οι κυβερνητικοί τις επιθέσεις στην Αττική Οδό και δεν «είδαν» Μεσογείων και Κατεχάκη

Επιχείρηση διάσωσης Κ.Μητσοτάκη: «Αποκεφαλίζουν» Χ.Στυλιανίδη – Σε δυσμένεια ο Γ.Πατούλης – Colpo grosso σε Αττική Οδό

Συνολική μετάθεση των ευθυνών της διάλυσης του κρατικού μηχανισμού θα επιχειρηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr, στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, τον οποίο έφερε η κυβέρνηση ως «μεταγραφή» μετά την καταστροφή από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού ως «σωτήρα», αλλά και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Τον έναν (Χ.Στυλιανίδη) μπορούν να τον «παραιτήσουν» και αυτό θα κάνουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τον άλλον (Γ.Πατούλη) δεν μπορούν να τον «παραιτήσουν», αλλά θα τον θέσουν σε δυσμένεια, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές (όχι ότι αν ήταν υποψήφιος θα εκλεγόταν).

Αυτό συμβουλεύουν οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και αυτό θα πράξει αναζητώντας «αποδιοπομπαίο τράγο» για την τραγική εικόνα που παρουσίασε η χώρα σε επίπεδο έγκαιρης και ακριβούς προειδοποίησης της επερχόμενης απειλής, αλλά και βέβαια της αντιμετώπισης που υπήρξε.

Η υπόθεση Αττική Οδός και οι κατηγορίες που της απεύθυναν στην τραγική συνέντευξη Τύπου (σήμερα και χθες) οι Χ.Στυλιανίδης-Γ.Πατούλης έχουν βάση, αλλά σχετίζονται με μπίζνα:

  1. Γιατί έχει ζητήσει αποζημίωση 75 εκατομμυρίων ευρώ.
  2. Γιατί λήγει το συμβόλαιο και θα υπάρξει διεθνής διαγωνισμός για την ανάληψη της Αττικής Οδού και η κυβέρνηση θέλει να αναλάβει μια φιλική προς αυτήν κοινοπραξία.

Αυτή είναι η αλήθεια, καθώς όπως κατέγραψε πρώτο και μόνο το pronews.gr όλοι οι δρόμοι της Αττικής (Κατεχάκη, Μεσογείων, Βόρεια Προάστια κτλ.), ήταν κλειστοί επί ώρες και το μόνο που ακούγεται από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ήταν η Αττική Οδός.

Ο μοναδικός στόχος του Μαξίμου αυτή την ώρα είναι πώς θα βγει από το κάδρο των ευθυνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου, θεωρούν, να μην αποδεχθεί μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του επιτελικού κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και γι’ αυτό στις συσκέψεις που γίνονται όλη την ημέρα από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού αυτό που αποφασίζεται είναι ποιοι υπουργοί θα γίνουν μόλις κοπάσει ο θόρυβος οι «Ιφιγένειες» για να σωθεί ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.