ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ομολογία «βόμβα» Θ.Πλεύρη: «Πεθαίνουν από άλλα αίτια και τους καταγράφουμε ως θανάτους κορωνοϊού»!

«Οποιοσδήποτε είναι θετικός στον κορωνοϊό γράφουμε ότι πέθανε από κορωνοϊό»

Ομολογία «βόμβα» Θ.Πλεύρη: «Πεθαίνουν από άλλα αίτια και τους καταγράφουμε ως θανάτους κορωνοϊού»!

Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε -μάλλον άθελα του- ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από το βήμα της Βουλής, καθώς ομολόγησε ότι καταγράφουν όλους όσους έχουν θετικό τεστ για τον κορωνοϊό ως θανάτους με κορωνοϊό,

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένα 10% (για να λέει 10% φανταστείτε πόσο είναι το πραγματικό νούμερο) μπήκε για άλλο λόγο στο νοσοκομείο και τελικά καταγράφηκε ως θάνατος με κορωνοϊό.

Απευθυνόμενος σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησαν κριτική για τα νούμερα της πανδημίας (θανάτους, διασωληνώσεις κλπ), ο Θ.Πλεύρης προέβη σε μία από τις μεγαλύτερες παραδοχές που έχουμε ακούσει από τα χείλη κυβερνώντων ή «ειδικών» τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Θάνος Πλεύρης είπε:

«Εμείς έχουμε επιλέξει και σωστά οτιδήποτε αναφέρεται σε θάνατο που έχει συνοδό COVID, ασχέτως από ποιά αιτία είναι, να καταγράφεται ως θάνατος COVID! Η Μ. Βρετανία αν πεθάνεις μετά τις 28 μέρες δεν καταγράφεται. Άλλες χώρες λένε “αν υπάρχει έμφραγμα, εγκεφαλικό και μαζί COVID δεν καταγράφουμε”. Εμείς έχουμε την επιλογή ότι ακόμα και ασθενείς που σας πληροφορώ ένα 10% μπαίνει για άλλο λόγο (σ.σ. στα νοσοκομεία) επειδή διαγιγνώσκεται με COVID και αυτός αν πεθάνει θα καταγραφεί ως COVID».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.