«Γελάει ο πλανήτης»: Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μ.Βαρβιτσιώτης… απειλεί τον Β.Πούτιν και ξεχνά Κύπρο, Συρία, Ιράκ κλπ.

Για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, την Συρία και το Ιράκ, και την κατοχή του 38% του κυπριακού εδάφους θα μιλήσει στην ΕΕ;

«Γελάει ο πλανήτης»: Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μ.Βαρβιτσιώτης… απειλεί τον Β.Πούτιν και ξεχνά Κύπρο, Συρία, Ιράκ κλπ.

Επίθεση στη Ρωσία και απ’ευθείας απειλές έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες και απείλησε την Ρωσία και τον Β.Πούτιν λέγοντας ότι «θα εξετάσουμε τον προσφορότερο τρόπο μέσα από τον οποίο θα καταδικαστεί αυτή η συμπεριφορά» και «δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο σε οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να μιμηθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, να το πράξει στο μέλλον».

Ολόκληρη η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού ΥΠΕΞ έχει ως εξής:

«Συνεδριάζουμε σήμερα υπό το βάρος της κατάφωρης παραβίασης του Διεθνούς Δικαίου από την πλευρά της Ρωσίας με την αναγνώριση των αποσχιστικών εδαφών της Ουκρανίας. Η Ελλάδα είναι ταγμένη στην υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου και στην εδαφική ακεραιότητα όλων των κρατών μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (σ.σ.: Γιατί τότε η κυβέρνησή του δεν καταδίκασε ρητά την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από την Σερβία και την ανακήρυξή του «Κοσόβου» ως ανεξάρτητου κράτους; Γιατί έπαψε να αναγνωρίζει την κυβέρνηση Άσαντ στην Συρία και να επικροτεί το… ISIS;).

Για αυτό και θα λειτουργήσουμε συλλογικά μαζί με τους εταίρους μας στο να δούμε τον προσφορότερο τρόπο μέσα από τον οποίο θα καταδικαστεί αυτή η συμπεριφορά και βέβαια δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο σε οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να μιμηθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, να το πράξει το μέλλον.

Για αυτό και η σημερινή μας συνεδρίαση, προετοιμάζοντας το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του τέλος του Μαρτίου, ουσιαστικά θα αναλωθεί σε αυτό το θέμα παράλληλα με την επεξεργασία όλης της υπόλοιπης ατζέντας που θα καταστήσει το κοινό μας σπίτι, την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα πιο ισχυρή».

Για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, την Συρία και το Ιράκ, την κατοχή του 38% της Κύπρου και την ανακήρυξη του τουκοκυπριακού ψευδοκράτους θα πει τίποτα στην ΕΕ; Ή αυτά είναι «ντεμοντέ»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=dGk4HHcrv6c&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.