Δημόσια ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Κοσμάτο για το έργο που προσέφερε στο υπουργείο, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει λασπολογίες τις  εικασίες και τα  σενάρια περί διαφωνιών κ.λπ. των δυο ανδρών.

Ειδικότερα, ο κ. Παρασκευόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:  

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω δημόσια και θερμά τον λέκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνο Κοσμάτο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο Υ.Δ.Δ.Α.Δ. και την άριστη συνεργασία μας μέχρι την ημέρα της υποβολής της παραίτησής του».

Ο  υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι κατανοεί  «τους λόγους αυτής της παραίτησης, ακαδημαϊκούς και οικογενειακούς» και  τους γνωρίζει  μάλιστα «καλά επειδή από πολλά χρόνια συμβαίνει να είμαστε συνοδοιπόροι στις διαδρομές της παιδείας και της κοινωνικής ζωής».

Παράλληλα, αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης: «Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κ. Κοσμάτος, διαβάζουμε με εναλλασσόμενα αισθήματα θυμηδίας και έκπληξης διάφορες ανεύθυνες εικασίες και σενάρια περί διαφωνιών μας κ.λπ.  Εκτός από τις αναμνήσεις των κοινών μας προσπαθειών, στο μέλλον θα μας συνδέουν και κάποιες μνήμες απίθανων λασπολογιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγει ο κ. Παρασκευόπουλος: «Του εύχομαι καλή συνέχεια στην οικογενειακή, ακαδημαϊκή και επαγγελματική του σταδιοδρομία»