ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλ. Τσίπρας: Δε θα χρειαστεί έκτακτη Σύνοδος – Θέμα ημερών η συμφωνία με τους θεσμούς (βίντεο)

Αλ. Τσίπρας: Δε θα χρειαστεί έκτακτη Σύνοδος – Θέμα ημερών η συμφωνία με τους θεσμούς (βίντεο)

Στα γραφεία του ΣΕΤΕ προσήλθε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας με νόημα ότι τελικά δε θα χρειαστεί να συγκληθούν οι ηγέτες της ΕΕ όπως είχε πει νωρίτερα στον Τουσκ, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και αυτό καθώς όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε χαμογελώντας: “Νομίζω πως όχι”, εκτιμώντας ότι είναι θέμα ημερών να υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς.

Παράλληλα για τον τουρισμό είπε ότι κέρδισε το στοίχημα υπογραμμίζοντας: “Όταν χάνεις το στοίχημα δεν χαίρεσαι, αλλά ο τουρισμός και η ελληνική οικονομία κέρδισε το στοίχημα και ο κ. Ανδρεάδης πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος”.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι στα χρόνια που έρχονται, αυτά της ανάπτυξης ο τουρισμός θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.