ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Την ώρα που «παίζεται» η Μακεδονία ο Καμμένος γλεντάει (φωτο)

Την ώρα που «παίζεται» η Μακεδονία ο Καμμένος γλεντάει (φωτο)

Γλέντι στη βίλα του στα Νότια Προάστια έκανε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στο γλέντι μάλιστα που έγινε στον χώρο της βίλας που είναι δίπλα στην πισίνα, βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μάλιστα έπαιξε κιθάρα δίπλα στον υπουργό και εν συνεχεία πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Το γλέντι έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον μουσικό Τόλη Κιάο που βρέθηκε εκεί να «ανεβάζει» φωτογραφίες στα social media αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο και το σχόλιο Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ.Αμύνης κ.Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωϊας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα..στο επανιδείν………».

Το γλέντι μάλιστα έφτασε και στα… social media με χρήση του Twitter να κάνει λόγο για «Ζωάρα»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.