Τους κυνηγούν από «χωρίου εις χωρίον»: Πολίτες επιτίθενται στον γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη στον Βόλο (βίντεο)

Τους κυνηγούν από «χωρίου εις χωρίον»: Πολίτες επιτίθενται στον γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη στον Βόλο (βίντεο)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 20 24): Επίθεση πολιτών του Βόλου στην αίθουσα που θα μιλούσε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης, στην πόλη τους.

Δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν, ενώ στους πολίτες επιτέθηκαν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Εχουν τραυματιστεί αρκετοί πολίτες ενώ δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.

Οι πολίτες προσπαθούσαν να “σπάσουν” τον αστυνομικό κλοιό ώστε να φτάσουν στον Π.Σκουρλέτη και επιτίθονταν κατά “κύματα” σε ΜΑΤ και μέλη ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συμμετέχοντες, “πολιορκούν” διαρκώς την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου για να μπουν στο κτίριο για την ομιλία του Π. Σκουρλέτη, αλλά απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Π.Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Εξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης.

Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, φωνάζοντας «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες».

«Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες» φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.