Το βίντεο που θα μείνει στην ιστορία: 19χρονη σε μέλη ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε προδότες» – Απάντηση Τζανακόπουλου: «Τιμή μας»

Το βίντεο που θα μείνει στην ιστορία: 19χρονη σε μέλη ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε προδότες» – Απάντηση Τζανακόπουλου: «Τιμή μας»

Ειρωνική απάντηση ή όχι, το βίντεο αυτό θα μείνει στην Ιστορία. Μια 19χρονη διαδηλώτρια, η Μαριάννα, κατάφερε να διασύρει τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη φωνάζοντας “είστε προδότες” και αναγκάζοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ.Τζανακόπολο, να της απαντήσει πως “για εμάς είναι τίτλος τιμής”!

Πιο αναλυτικά, νέο βίντεο που ήρθε από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο επιμελητήριο Πιερίας στην Κατερίνη απεικονίζει την ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μια νεαρή γυναίκα, η 19χρονη Μαριάννα, του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εσείς σπείρατε την διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε η νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τότε απάντησε: «Είναι τίτλος τιμής»!

Παρευρισκόμενοι έσπρωχναν την κοπέλα για να βγει έξω παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Εν συνεχεία, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκαν τα στοιχεία της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες και κατά την άφιξη του στην πόλη με περίπου 200 άτομα να πραγματοποιούν συγκέντρωση φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε» και «πέντε προδότες είσαστε…».

Πολίτες κατήγγειλαν προσαγωγές χωρίς λόγο, ενώ απαγόρευσαν την είσοδο σε δημοσιογράφο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον διάλογο και την απάντηση Δ.Τζανακόπουλου:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=28FLg2QbPGM

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=EDoC-7ws3NI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.