Απίστευτο: Συνεχίζεται ο χορός των ρουσφετιών – Ανανεώνουν συμβάσεις ειδικών συνεργατών που λήγουν μετά τις εκλογές

Απίστευτο: Συνεχίζεται ο χορός των ρουσφετιών – Ανανεώνουν συμβάσεις ειδικών συνεργατών που λήγουν μετά τις εκλογές

Σε ανανέωση συμβάσεων εργασίας ειδικών συνεργατών που λήγουν μετά τις εθνικές εκλογές προχωρά η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με απόφαση που πήρε ΦΕΚ στις 12 Ιουνίου και δημοσιεύτηκε στο site του εθνικού τυπογραφείου χθες το απόγευμα, την ώρα που ο κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ζητούσε συγγνώμη για τις προκλητικές μετατάξεις, ανανεώθηκε για 6 μήνες η σύμβαση εργασίας συνεργάτιδας του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ αν και η προηγούμενη σύμβαση έληγε στις 13 Ιουλίου, μια εβδομάδα μετά τις εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, αναφέρεται:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την 7132/05.06.2019 απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 όπως ισχύει, του άρθρου 55 του π.δ. 63/ 2005 σε συνδυασμό με την ΠΥΣ 33/27.12.2006, όπως παρατάθηκε και ισχύει, των παρ. 4, 5, 6, 7 και 8 του άρθρου 3 καθώς και της παρ. 1 και 3 του άρθρου 21 του π.δ. 72/2018 (ΦΕΚ 141/Α’), όπως ισχύει, ανανεώνεται η σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου της Γεωργίας Καρυοφύλλη του Ιωάννη, με στοιχεία Α.Δ.Τ.: ΑΚ ……., κατόχου τίτλου σπουδών του τμήματος Νομικής, της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη θέση της Ειδικής Συνεργάτιδας του Γεν. Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, αρχής γενομένης από την 14.07.2019, ήτοι την επομένη της λήξης της τρέχουσας σύμβασης και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών» αναφέρει το ΦΕΚ υπογραμμίζοντας πως «η δαπάνη που θα προκύψει από την αμοιβή της Γεωργίας Καρυοφύλλη, ως Ειδικής Συνεργάτιδας του Γεν. Γραμματέα του EOT, θα βαρύνει τον Τακτικό Προϋπολογισμό του EOT των οικονομικών ετών 2019 και 2020».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.