Α.Γεωργιάδης για τους μάρτυρες Novartis: «Καθάρματα, αν νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν από μένα πλανώνται πλάνην οικτρά»

Α.Γεωργιάδης για τους μάρτυρες Novartis: «Καθάρματα, αν νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν από μένα πλανώνται πλάνην οικτρά»

Αποφασισμένος να φθάσει την υπόθεση Novartis μέχρι τέλους και να αποκαλύψει την σκευωρία, δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν δίστασε να μιλήσει για καθάρματα μάρτυρες, που έχουν καταθέσει εναντίον του.

Αναφερόμενος ειδικά μάλιστα στους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών, τους κάλεσε να πουν στην Προανακριτική Επιτροπή αν κάποιος τους έβαλε να πουν όσα είπαν, προσθέτοντας ότι από εκείνον δεν θα γλυτώσουν με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριο, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

«Αν νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν από μένα πλανώνται πλάνην οικτρά.»

Θα κληθούν οι μάρτυρες στην Προανακριτική

Η προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έχει δικαίωμα να καλέσει τους δύο κουκουλοφόρους μάρτυρες να καταθέσουν και να αποφασίσει εκείνη αν έχουν δικαίωμα προστασίας, δήλωσε εξάλλου στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για καθάρματα.

«Η επιτροπή της Βουλής είναι ανεξάρτητο εισαγγελικό σώμα. Δεν ζητά άδεια από κανέναν και για τίποτα.», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε επίσης ότι αυτά που κ. Μανιαδάκης- ότι τον πίεσαν να καταθέσει στοιχεία εναντίον πολιτικών προσώπων- είναι αυτά του είχε πει και του ιδίου και είχε αναφέρει και στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι στην υπόθεση αυτή έχουν παραβιαστεί όλα τα συνταγματικά του δικαιώματα ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που έστησαν Συριζαίοι, ενώ γνωστοποίησε ότι έχει κληθεί και ο ίδιος από τον Εισαγγελέα για να να καταθέσει ως μάρτυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, υπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας υπηρέτησε τα συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. « Γελάς όταν τους ακούς να λένε ότι πολέμησαν τα συμφέροντα.», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.