ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Τσιάρας: «Γι’ αυτό απέσυρα τη διάταξη για τη βλασφημία»

Κ.Τσιάρας: «Γι’ αυτό απέσυρα τη διάταξη για τη βλασφημία»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας εξήγησε σήμερα στη Βουλή γιατί τελικά δεν έφερε την διάταξη για την κακόβουλη βλασφημία και την καθύβριση θρησκευμάτων.

Θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες και όχι να τους διχάσουμε είπε ο κ.Τσιάρας και πρόσθεσε ότι η σκέψη του όταν μίλησε για την διάταξη ήταν να προστατεύονται τα δικαιώματα όλων όσοι ζουν στην Ελλάδα.

«Έπρεπε να προστατέψουμε τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο και αυτών των κατατρεγμένων που για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται κάποια στιγμή στον ελλαδικό χώρο. Πρέπει η ελληνική κοινωνία να κάνει τα απαραίτητα βήματα για να τους αποδεχθεί και να δημιουργήσει ένα πλαίσιο προστασίας και ενθάρρυνσης τους προκειμένου να μην υπάρχουν φαινόμενα όπως αυτά που παρατηρήσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.»

Ο κ.Τσιαρας τόνισε ακόμα ότι οι περισσότεροι βουλευτές μπέρδεψαν την βλασφημία με την εξύβριση και πρόσθεσε ότι δεν είναι εξύβριση η βλασφημία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η άποψη μου ήταν ότι η διάταξη αυτή θα έπρεπε να αποσυρθεί όταν υπήρξαν τόσες αντιδράσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ενώσει τους Έλληνες πολίτες ,δεν θέλουμε το διχασμό που κάποιοι άλλοι επιχειρούσαν συνειδητά το προηγούμενο διάστημα. Θέλουμε οι όποιες επιλογές της ελληνικής πολιτείας να γίνονται αποδεκτές από τη συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών αν όχι από όλους τους Έλληνες πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.