Α.Γεωργιάδης: «Πρέπει να πάρουμε όλοι μας από λίγους μετανάστες» (βίντεο)

Α.Γεωργιάδης: «Πρέπει να πάρουμε όλοι μας από λίγους μετανάστες» (βίντεο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας έξω από το δείπνο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών (ΣΒΕΘ) στην Λάρισα, τοποθετήθηκε για το μεταναστευτικό λέγοντας πως «όλοι πρέπει να πάρουμε από λίγους μετανάστες», για να αποσυμφορηθούν τα νησιά, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στην κυβερνητική πολιτική.

«Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως. Η θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν”», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για διαμερισμό των αλλοδαπών ανά την ελληνική επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.