ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Χαρδαλιάς: «Δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε ανεύθυνο πολίτη»

Ν. Χαρδαλιάς: «Δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε ανεύθυνο πολίτη»

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών υγείας. ο υφυπουργός στάθηκε στις εικόνες με τις ουρές έξω από τις τράπεζες, που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί.

Ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι είναι απαράδεκτες αυτές οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στα μέτρα που έχει λάβει η πολιτική ηγεσία. Όπως ανέφερε, θα πρέπει όλοι να περιορίζουν τις ανάγκες τους, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε πιο γρήγορα στην καθημερινότητά μας.

Ακόμη, ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι είχε υπάρξει σχέδιο σε συνεργασία με τις τράπεζες προκειμένου να αποφευχθούν αυτές οι εικόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφορικά με τη στάση της ΕΛΑΣ, ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους άνδρες της ΕΛΑΣ αλλά, παράλληλα, επεσήμανε ότι «δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε ανεύθυνο πολίτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.