ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Θεοδωρικάκος: «Μεγάλο στοίχημα να μην υπάρξει συγχρωτισμός το Πάσχα»

Τ.Θεοδωρικάκος: «Μεγάλο στοίχημα να μην υπάρξει συγχρωτισμός το Πάσχα»

Για τα μέτρα τις ημέρες του Πάσχα και την κατάσταση στον καταυλισμό Ρομά στην Λάρισα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού μίλησε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχετικά με την Λάρισα όπου οικισμός Ρομά στη συνοικία της Νέας Σμύρνης τέθηκε σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό 20 κροσμάτων κορωνοϊού, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο της πόλης και τον περιφερειάρχη και τόνισε ότι θα τηρηθούν πολύ αυστηρά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ό,τι όταν οι Έλληνες βλέπουν τι γίνεται στις άλλες χώρες παίρνουν κουράγιο και συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα, ωστόσο σημείωσε ότι το φετινό Πάσχα θα είναι το μοναδικό που θα περάσει υπό τέτοιες συνθήκες.

Μιλώντας για την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να μην υπάρξει συγχρωτισμός, υπογραμμίζοντας ότι εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι στο σπίτι μόνο η οικογένεια.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα “Αντώνη Τρίτση” με το οποίο θα δημιουργηθούν 40.000 νέες θέσεις εργασίας στην Αυτοδιοίκηση. Όπως είπε είναι ένα πρόγραμμα με ορίζοντα τα 3 χρόνια, ανέρχεται στα 2,5 δις ευρώ, με εκατοντάδες έργα σε όλη την χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών στόχος είναι να ανακουφιστούν οι Δήμοι και τόνισε ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από τώρα και έργα θα αρχίσουν να δημοπρατούνται μέσα στον επόμενο μήνα. “Δεν θα αφήσουμε αβοήθητο ούτε ένα χωριό της Ελλάδας”, υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.