
Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα κρούσματα του κορωνοϊού, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).
Ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε πως δεν τίθεται θέμα χρημάτων και επεσήμανε ότι «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, ακόμη και σε προσλήψεις προσωπικού, για να στηρίξουμε το ΕΣΥ».
«Επομένως, το σχέδιο στήριξης και ενίσχυσης του ΕΣΥ είναι επιτυχές και έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται το σύστημα υγείας» σημείωσε και κατέληξε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε σύστημα υγείας με επίκεντρο τον πολίτη».
Τόνισε δε, αναφορικά με σχετική ερώτηση, ότι οι προσλήψεις θα πρέπει να γίνονται με λογικές και σαφείς κινήσεις ενώ συστήματα υγείας που δεν βασίζονταν σε πραγματικά οικονομικά δεδομένα απέτυχαν πλήρως σε παγκόσμιο επίπεδο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.