Τ. Θεοδωρικάκος: «Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες»

Τ. Θεοδωρικάκος: «Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες»

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε παρέμβαση του προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων που συνεδρίασε με αφορμή την 156η επέτειο επανένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, τόνισε πως «η μάχη του αύριο για την Ελλάδα θα είναι νικηφόρα μόνο αν την δώσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι».

Στην παρέμβασή του, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι η Ένωση των Επτανήσων το 1864 δείχνει το δρόμο για το μέλλον της χώρας.

«Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχαστικές λογικές. Χρειάζεται ρεαλιστικό σχέδιο για να ξεπεράσουμε την κρίση και η κυβέρνηση το διαθέτει. Απαιτείται, όμως, ενότητα και αλληλεγγύη για να προχωρήσουμε μπροστά».

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών για την ψηφιοποίηση υπηρεσιών και την αδιάκοπη λειτουργία του Δημοσίου κατά τη διάρκεια της καραντίνας, εξήρε δε τη συνεργασία του υπουργείου με την αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα αντιμετώπισε με επιτυχία τόσο τις προκλήσεις της Τουρκίας σε Έβρο και Αιγαίο όσο και την πανδημία και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «με την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την τόλμη της κυβέρνησης η Ελλάδα από “μαύρο πρόβατο” της Ευρώπης έγινε φωτεινό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.