ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισραήλ: Θα συζητήσουμε με τον Κ.Μητσοτάκη για το… Ιράν & τον Λίβανο

Ισραήλ: Θα συζητήσουμε με τον Κ.Μητσοτάκη για το… Ιράν & τον Λίβανο

Θέματα που δεν αποτελούν προτεραιότητα για την Ελλάδας φαίνεται πως θα συζητήσει ο Κ.Μητσοσάκης στο Ισραήλ σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού ΥΠΕΞ, το οποίο ανακοίνωσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συζητήσει για το Λίβανο και το… Ιράν.

«Η Ελλάδα είναι μία πολύ, πολύ φιλική χώρα», δήλωσε σήμερα η Ίρις Αμπορ, επικεφαλής της υπηρεσίας για την Νότια Ευρώπη του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών κατά την διάρκεια συνομιλίας της με τους δημοσιογράφους εν όψει της διήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και έξι υπουργών της κυβέρνησής του στο Ισραήλ.

«Θα συζητήσουμε το ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου Τραμπ, για θέματα ενέργειας, για τον (αγωγό φυσικού αερίου) Eastmed, για την σταθερότητα στην Μέση Ανατολή με έμφαση στο Ιράν και τον Λίβανο», πρόσθεσε η αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών διευκρινίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με τον ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου και ότι την Τετάρτη θα επισκεφθεί τον μνημείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι διευκρίνισαν επίσης ότι το πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας δεν περιλαμβάνει επίσκεψη στην Ραμάλα, έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη Λιβύη άραγε θα συζητήσουν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.