Τ. Θεοδωρικάκος: «Oι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα»

Τ. Θεοδωρικάκος: «Oι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα»

To δικό του μήνυμα έστειλε από τη Μάνη, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου και συμμετείχε σε εορταστικές εκδηλώσεις για τη Μάχη του Δυρού, «οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οκ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και αυτό αποδεικνύεται από την ίδια την ιστορία. Όποτε ήμασταν ενωμένοι μεγαλουργούσαμε και όποτε κυριαρχούσε η διχόνοια έπλητταν την πατρίδα μας καταστροφές.

Αυτό άλλωστε, επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος αποδείχθηκε και πρόσφατα, με την κρίση του κορωνοϊού, αφού οι Έλληνες ενωμένοι και χάρη στις σωστές και έγκαιρες αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καταφέραμε να αναδείξουμε την Ελλάδα σε πρότυπο για όλον τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι όπως οι Μανιάτισσες έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στον απελευθερωτικό αγώνα και κράτησαν αδούλωτη τη Μάνη, έτσι και σήμερα οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στην οικονομία και στην πολιτική, για να γίνει και πάλι η Ελλάδα πρωτοπόρος στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.