ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σ. Πέτσας: «Μην μπερδεύουμε τις κατηγορίες των συντάξεων – Θα δοθούν τα αναδρομικά στους δικαιούχους»

Σ. Πέτσας: «Μην μπερδεύουμε τις κατηγορίες των συντάξεων – Θα δοθούν τα αναδρομικά στους δικαιούχους»

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στην καταβολή των αναδρομικών των συντάξεων που αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους μέχρι το τέλος του 2020.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως «η κυβέρνηση για όλους είτε προσέφυγαν είτε όχι στην δικαιοσύνη θα προχωρήσει σε καταβολή εφάπαξ και θα είναι για όλους».

Σχολιάζοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να αποδοθούν αναδρομικά επικουρικών συντάξεων και «δώρα», ο κ. Πέτσας είπε «αυτό που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι πολιτική επιλογή και όχι συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ».

Αναφερόμενος στον αριθμό των συνταξιούχων, ο κ. Πέτσας αντέκρουσε τη θέση ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που δεν παίρνουν τίποτα λέγοντας ότι «είναι άλλο πράγμα να λες ότι η αναδρομική σύνταξη δεν θα πάρει αναδρομικά και άλλο ότι ο συνταξιούχος δεν θα πάρει αναδρομικά».

«Γιατί είναι σα να λέμε ότι αυτός που παίρνει επικουρική δεν παίρνει κύρια σύνταξη. Επομένως, μην μπερδεύουμε τις κατηγορίες των συντάξεων με τους δικαιούχους», διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι όσο νωρίτερα από το Δεκέμβριο, αλλά αυτό εξαρτάται, κυρίως, από τα ταμειακά μας αποθέματα», συνέχισε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.