ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μητσοτάκης για τεστ κορωνοϊού: «Είμαστε η μόνη χώρα η οποία έχει τόσο οργανωμένο σύστημα» (φώτο)

Κ.Μητσοτάκης για τεστ κορωνοϊού: «Είμαστε η μόνη χώρα η οποία έχει τόσο οργανωμένο σύστημα» (φώτο)

Στην ονοματοδοσία του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Χάλκης σε «Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός», προς τιμήν του Δωδεκανήσιου πολιτικού, παρέστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως ο εκλιπών ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας, με πλούσιο έργο και ταυτόχρονα ένας ευπατρίδης της πολιτικής: «Εάν ήταν μαζί μας σήμερα θα μας συμβούλευε να κάνουμε ακριβώς αυτό το οποίο κάνουμε όλοι μας. Να φροντίζουμε την ατομική μας προστασία, να αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την ευθύνη να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, να φοράμε τη μάσκα μας και σε εξωτερικούς χώρους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως, αν και σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπήρξε «ένας εκσυγχρονιστής, οραματιστής πολιτικός που υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τον πολιτικό του χώρο, ένας άνθρωπος, όμως, ο οποίος μπορούσε πάντα να κάνει μεγάλες συνθέσεις, να δει πέρα και έξω από τα στενά κομματικά όρια και να δει το ευρύτερο καλό της πατρίδας».

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τη σύζυγο του Δημήτρη Κρεμαστινού, Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού, προέβησαν στα αποκαλυπτήρια της επιγραφής του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου της Χάλκης και στην ονοματοδοσία του ως «Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός».

Κατά την άφιξή του στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το νοσηλευτικό προσωπικό, που πραγματοποιεί δειγματοληπτικά τεστ για τον COVID-19 στους χώρους του αερολιμένα, τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και τους εργαζόμενους στο χώρο ευχαριστώντας τους για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν. «Είναι πάρα πολύ σημαντική η δουλειά η οποία γίνεται. Είμαστε η μόνη χώρα η οποία έχει ένα τόσο οργανωμένο σύστημα, με στοχευμένους ελέγχους στην Ευρώπη. Είναι και αυτό μία διαφήμιση για την πατρίδα μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε μια σύντομη στάση και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Φάνες Ρόδου και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.