ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Γεωργιάδης: «Έχει αποδώσει το μέτρο με τα SMS – Δεν ανοίγει η αγορά γιατί γίνονται πορείες»

Α.Γεωργιάδης: «Έχει αποδώσει το μέτρο με τα SMS – Δεν ανοίγει η αγορά γιατί γίνονται πορείες»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον… ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις που γίνονται στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι αυτές φταίνε που αυξάνονται τα κρούσματα και δεν ανοίγει η αγορά.

Ο Γεωργιάδης επισήμανε ότι επί έναν μήνα γίνονται από 2 διαδηλώσεις τη μέρα που έχουν συμβάλλει στην υπερ μετάδοση του ιού. Ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε «πως να ανοίξει η αγορά όταν γίνονται 2 διαδηλώσεις τη μέρα;». Όμως, ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν προτίθεται να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα.

Ο υπουργός πάντως, παραδέχθηκε ότι κολλάει και στα λεωφορεία, λέγοντας ότι πράγματι όπου παρατηρείται συγχρωτισμός υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, δεν έχει φέρει τόσο μεγάλη επίδραση όσο οι πορείες, διότι ο συνωστισμός στα λεωφορεία ήταν φαινόμενο που παρατηρούνταν και τον προηγούμενο καιρό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τι θέλετε να τα καταργήσουμε; Να πηγαίνει ο κόσμος με τα πόδια στις δουλειές του; Δεν γίνεται αυτό η επίδραση είναι από τις καθημερινές διαδηλώσεις. Αν σταματήσουν σε 15 ημέρες θα μειωθούν τα κρούσματα».

Χαιρέτισε τις κυβερνητικές αποφάσεις στο μέτωπο της πανδημίας, λέγοντας ότι η χώρα μας τα έχει πάει καλύτερα από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Υπερασπίστηκε τα μηνύματα στο 13033 λέγοντας, ότι πράγματι είμαστε η μόνη χώρα που το έχει εφαρμόσει ωστόσο έχει αποδώσει το συγκεκριμένο μέτρο. Ενώ όπως τόνισε, τα μέτρα της προηγούμενης εβδομάδας πράγματι φαίνεται να βοήθησαν στη μείωση της κίνησης στους δρόμους.

Όσον αφορά σε θέματα του υπουργείου, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί συγκεκριμένο σχέδιο ενίσχυσης των επιχειρήσεων εστίασης, που έχουν πληγεί σε μεγάλο μέρος από τα μέτρα κατά της πανδημίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά «είμαστε σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΒΕΕ και τον κ. Καββαθά για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την εστίαση. Υπάρχει σχέδιο».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.